onsdag 4 februari 2015

SovrumsrenoveringenGissa om min planeringshjärna går på högvarv? ;-) Vi har äntligen påbörjat vår sovrumsrenovering, som sedan vi flyttade in varit en 80-talsrelik med terrakottafärgade tapeter med klarblå bård. Inte direkt harmoniskt. Efter många om och men, vi har haft lite otur med försenad leverans, missad beställning och till sist felleverans, står rummet nu färdigtapetserat. Fyra helger har vi väntat på det här. Jag är så nöjd med tapetvalet och jag bara längtar efter att få påbörja möblering och pynt.


Här är en liten moodboard som jag skall använda mig av. Sängen skall vi köpa från Ikea och kravet är att vi skall ha lådor inunder för att få lite ytterligare förvaring. Vi har lite för få garderober i rummet. I övrigt så kommer produkterna i moodboarden från Jysk, Rusta, Ellos och My Habitation. Vi får se hur lång tid det tar att iordningställa. Jag vill inte forsera färdigställandet utan det får ta tid och känslan skall bli rätt. Det viktigaste är att få säng, byrå och lite belysning på plats.2 kommentarer:

 1. Det kommer att bli jätteläckert när det blir klart! Ska bli jätteroligt att se det färdigt sen. Behöver lite inspiration tills vi ska börja med vårt sovrum framöver :).

  SvaraRadera
 2. ÅHHH vad spännande du måste blogga om efter bild sen :) jag ÄLSKAR före efter här kan du få se en före/efter på mitt sovrum om du vill

  http://inredningsvis.se/sovrum-inredning-en-fore-efter-att-kopiera/

  Ha en solig helg

  LOVE maria på inredningsvis

  SvaraRadera