nyfiQen

Jag är en småbarnsmamma med intresse för färg och form. Vår familj är av den moderna varianten - sambo Johan, gemensam son Gabriel och Johans tre barn sedan tidigare. Förutom heltidsarbete och allt annat arbete som hör till ett familjehushåll försöker jag få tiden att räcka till mina stora intressen - sömnad, inredning och trädgård.nyfiQen är märket på mina textila produkter jag tillverkar. Jag har mitt sömnadsintresse efter min mor som bland annat klädde mig i hemmasydda bruna manchesterklänningar på 70-talet. Redan från barnsben sydde jag kläder och då var det mina Barbiedockor som kläddes i vackra klänningar sydda av tygprover från syfabriken hos mormor och morfar. I min ungdom fanns funderingar på försäljning av egensydda vuxenkläder. I och med min sons födelse och starten av barnklädessömnad förverkligar jag drömmen om att designa och sy kläder till försäljning, som sker vid sidan om mitt ordinarie arbete. Kollektion består framförallt av mjuka och sköna barnkläder av god kvalité. Kläderna är ofta i glada färger med små detaljer som "sticker ut". De skall passa lika bra för flickor som för pojkar och finns i storlek 62 cl upp till 116 cl.

Grundkollektionen består av byxor, tröjor, bodies, tunikor och klänningar men även ytterkläder såsom jackor, kappor och mössor kan dyka upp ibland. Förutom barnkläder så kan du hitta lite tillbehör i form av haklappar, dreggelscarfar, väskor, filtar och blöjfodral. Utöver detta sortiment kan det finnas en och annan vuxenaccesoar, när lusten faller in.

Skulle du inte hitta någon specifik produkt som faller dig i smaken så syr jag naturligtvis specialbeställningar helt enligt kundens önskemål.