onsdag 7 maj 2014

Underbara onsdag - TrädgårdslivTänk vad snabbt veckorna går, det är onsdag igen. Hinner ni med att njuta? Idag är det iallfall dags för ännu ett inlägg i Underbara onsdag, fler inlägg kan ni som vanligt hitta hos Linda på bloggen Växthusliv.

Temat för dagen är Trädgårdsliv och har man trädgård och odling som intresse så kan man verkligen konstatera att så fort värmen kommer på våren så lever man trädgårdsliv, man nästintill bor i trädgården och tvingar sig bara in för att sova om natten.Vi gör nästintill allt i trädgården under den varma tiden. Vi...


...slappar och kollar på TV


...sover


...solar och badar


...äter


...stickar


...spelar kort


...spelar fotboll


 ...målar naglarna


...och syr.

8 kommentarer:

 1. Vilket härligt trädgårdsliv och så jättefint du har det! Älskar nagelmålarbilden :D Det borde jag göra i dag eftersom jag var och fick fötterna sommarlena i går. Önskar bara att jag inte hade sett matbilden - är på tok för hungrig och önskar att det var lunch NU :)

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack kära du! :-) Det är ett härligt liv när värmen tillåter att man gör allt utomhus. Känns inte riktigt lika aktuellt idag då det är några få plusgrader, blåst och regn. Jag hoppas dock att det tillräckligt med regn så det gör lite nytta.

   Radera
 2. Visst är det underbart att kunna flytta utomhus på sommaren. Livet blir så mycket enklare då.
  ha en fin vår
  Kram Meta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, mycket enklare blir det och man får en sådan fantastisk ro i hela kroppen. Det är bra för mig som oftas stressar på lite för mycket. ;-)

   Radera
 3. Åh, ljuva trädgårdsliv!
  Och vi har hela säsongen framför oss, hurra!
  Må så gott!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det en härlig känsla att ha det framför sig. :-) Jag är sugen på att tjuvstarta poolen, bara för att. Så mycket badande blir det ju inte riktigt än. ;-)

   Radera
 4. Ni lever verkligen i trädgården. Härligt! Till och med kisse njuter i fulla drag.
  Förra sommaren gjorde jag mitt morgonpass på gräsmattan med utsikt över trädgårdslandet. Sen gick jag och plockade säsongens bär till gröten och åt ute. När det regnade hade jag tak.
  /Anette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter härligt med träning i trädgården. Själv brukar jag ligga halft utslagen efter mina löparrundor i skogen intill. ;-) Lite stretch blir det förståss också.

   Radera