torsdag 17 november 2011

Till hela familjen!

Här är en beställning som består av hjärtan till nästintill hela familjen, åtminstone det gäng tjejer som tillhör den. En av mina flitigt återkommande kunder blev förtjust i en topp jag sytt till mig själv i Jnys röda "dots". Nu fanns det inget kvar av det tyget men däremot av de röda hjärtanen. Topparna är alla sydda i egna välbeprövade modeller.En långärmad topp till mamman, i nykonstruerade mönstret till nyfQen, med långa muddar i ärmslut, kantband i halsen och avig täcksöm som fåll nedtill. Alla detaljer är i grafitgrått.

En långärmad tröja till storasyster i nyfiQens vanliga raglanmodell med gråa detaljer såsom avig täcksöm, muddar och kantband.

En långärmad klänning från nyfiQen (grunden kommer från långärmad tröja) med puffärm istället för muddavslut. Denna klänning är tänkt att passa till ett bar brunvita pantalonger och fick därför bruna detaljer såsom avig täcksöm och kantband.


modell: Vuxentopp stlk 42/44, klänning med puffärm stlk 86/92 och långärmad tröja stlk 110/116, alla modeller ingår i nyfiQens sortiment

material: Röda hjärtan från JnyDesign och brun och grå mudd från Stof & Stil.

att tänka på: så trevligt att kunna erbjuda en vuxentopp från nyfiQen. Kommer upp i butik under våren och kommer att finnas i stlk 34/36, 38/40 och 42/44.

2 kommentarer:

  1. Tror jag har sett de två "små" på jättestolta tjejer ;) Jättefin familjekombo, blir oxå sugen!!! /Kerstin

    SvaraRadera
  2. dom är underbara o älskas av oss alla tre.!

    SvaraRadera