måndag 14 november 2011

Muddjeans i mängd!

Här kommer några fler obloggade beställningar jag haft tidigare i höst. Muddjeans är populära, de är ett mjukt och skönt alternativ när man vill vara lite mer "finklädd" utan att ge avkall på det praktiska.
Dessa två jeansen som skall pryda två små bebisar har fuskfickor fram och dekorstickning bak med muddar i både midja och benslut. Fuskfickorna har mudd i kanten och detta har jag fått inspireration av duktiga Kånkarong. Vill ni se snygga och välarbetade detaljer så får ni absolut inte missa hennes blogg! Båda byxorna är i storlek 86/92 men de röda är kortade på längden ned till 74/80. En ny passion jag har är underbara band som jag inte kan sluta att köpa på mig. Det finns ett gäng hängande nere i syrummet i regnbågens alla färger och här har jag använt små bitar att pryda jeansen med tillsammans med mitt eget snygga loggo-band.Till de turkosa jeansen beställdes det en body i turkost oceantyg från Znok. Denna variant med gula ärmar och bruna detaljer såsom muddar, kantband och avig täcksöm ingick i höst/vinterkollektionen. Beställaren ville dock ha storlek 86/92 vilket jag vanligtvis inte brukar sy i bdoies. Det blev en uppgradering och kombination av mina befintliga mönster. Jag hoppas att den sitter bra på!modell: nyfiQen muddjeans i stlk 86/92 med några justeringar från "standard". Byxorna saknar bakfickor har dekoreras istället med en söm i rumpan. De röda är dessutom kortade på längden.

material: härligt jeanstyg och mudd från Stoff & Stil, band från Mrs Bao. Turkost oceantyg från Znok, gul singeljersey från Jofotex och mudden kommer som vanligt från Stoff & Stil.

att tänka på: dessa muddjeans är så roliga att sy!

2 kommentarer: