söndag 9 oktober 2011

Småttingset med Trollmor

De allra trevligaste beställningarna är nog när mina närmaste vänner önskar sig något. Det här var en sådan som var lite bråttom med för den skall vidare till en liten nyfödd. Svarta haremsbyxor och färgglad fuskomlott med svarta kantband löd beställningen. Svårt att veta vad man skall välja även om jag träffat mamman ett flertal gånger så jag bad om lite mer direktiv. Innan jag fått dessa så insåg jag att Trollmor vore det perfekta valet, tyget låg på klippbordet och lockade i väntan på att bli förpassat in i tyggarderoben. Som tur var innehöll de kompletterande direktiven färgen grönt! :-) Eftersom den nyfödde killen var av större sort så blev det ett mini-set i stlk 62/68, så innan tillklippning fick jag gradera upp mina möster. Nu kan jag erbjuda haremsbyxor och fuskomlott även i storlek 62/68.



Bodyn är som sagt sydd i det härliga tyget Trollmor från Liandlo designad av fantastiska Johanna Ahlard och i modell fuskomlott. Svarta kantband och avig täcksöm på raglansömmen. Byxorna är mitt egengjorda mönster på haremsbyxa som jag nu graderat upp till storlek 62/68 och sydda i svart gosig velour från Andersson & Hjalmarsson. Den svarta mudden till både byxor och body kommer som vanligt från Stoff & Stil. Inte så mycket mer att orda om - ett set som jag blev totalt kär i och jag hoppas mottagaren blir det också.

modell: nyfiQen body fuskomlott i stlk 62/68 och haremsbyxa i stlk 62/68. Båda modellerna finns att köpa i stlk 50/56 och 62/68.

material: Trollmor från Liandlo, svart velour från Andersson & Hjalmarsson och svart mudd från Stoff & Stil.

att tänka på: Underbart kär blev jag i tyget Trollmor - ett tyg som verkligen växer med tiden.

1 kommentar: