tisdag 11 oktober 2011

Robotar i mängd!

I en blogg (kommer inte ihåg var, gör dig gärna tillkänna) för en tid sedan såg jag ett tyg som jag blev rejält kär i direkt. Bloggen hänvisade till Tygpyssling och jag började leta men hittade det inte där. Efter fortsatt letande efter en tid så fann jag det under mappen Stenzo och jag var bara tvungen att köpa en bit för att sy tröja till lilleman.Efter att ha legat tillklippt sedan vår syträff så blev tröjan ihopsydd i förra veckan. Eftersom tyget är rejält mönstrat och jag tycker om att kombinera så blev det kontrasterande armar i en grårandig underbar jersey från Jofotex. Det finns många härliga färger i robottyget, men jag valde att ta upp det turkosa och använde detta till alla detaljer såsom avig täcksöm, mudd och kantband. För övrigt är det inte så mycket mer att orda om, modellen är naturligtvis nyfiQens tröja med lång ärm.modell: nyfiQen långärmade tröja i stlk 98/104

material: Robottyg från Stenzo köpt hos Tygpyssling, randig underbar mjuk jersey från Jofotex och turkos mudd från Stoff och Stil.

att tänka på: Tröjan blev omtyckt och grabbarna på dagis hade berömt honom för den. Börjar fundera på om jag skall tona ned klädintresset hos Gabriel, det kanske är lite väl mycket för en grabb? Men det är inte lätt med en mamma som har klädsömnad som största intresse. ;-)

2 kommentarer:

 1. Ja, vilken fin!!
  Håller med om att tyget var roligt, men det är ju din kombo och sömmarna som gör tröjan!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jättesnygg kombination!

  Jag förstår inte hur du menar med att du skulle tona ned klädintresset för att han är kille? Det är väl klart att grabbar också ska få vara intresserade av kläder! :-)

  SvaraRadera