söndag 14 augusti 2011

Kläder till "mini"

Under vår semester i Smögen så fick vi förmånen att träffa mitt första brorsbarn. Här är "mini" bara några dagar gammal och klädd i kläder från nyfiQen (förståss). Kläder till de allra pyttiga är inget som jag brukar ha med mig på marknader, men naturligtvis finns dessa i nyfiQens beställningskollektion. Till dess små så har jag valt att ha en body med fuskomlott, med fuskomlott menas att det inte är dubbelt tyg någonstans på magen."Mini" fick som sagt lite nyfiQen-kläder som välkommen till världen-present. Tyvärr så ligger bilder på hela "minis" kollektion på vår  kraschade datorn, jag hoppas att vi får ut dem. Som tur var blev det ju några bilder på ett av seten "in action". Här är en omlottbody i Liandlos tyg "Darling" som jag kombinerat med rödvit-randig jersey från JnyDesign. Det syns lite dåligt men det vänstra framstycket och bakstycket är i det randiga tyget. Till detta har jag sytt ett par haremsbyxor från Ottobre som jag förminskade något. Byxorna är sydda i mjuk interlock från Jny och eftersom Stoff & Stils röda mudd passade dåligt så valde jag att bryta av med svarta muddar.
Kläderna passade toppen till lilla "mini" och just haremsbyxorna känns som perfekta till sparkande småttingar, det blir bra rörelsefrihet i dem. Jag fick direkt beställning på flera i olika färgställningar.


modell: nyfiQen body "fuskomlott" i stlk 50/56 och haremsbyxor från Ottobre 1/2011 förminskat till stlk 50/56.

material: "Darling" (vitmönstrat) från Liandlo, rödvit-randigt jersey och röd interlock från JnyDesign, svart mudd från Stoff & Stil.

att tänka på: Så roligt att kläderna passade direkt. Stjärtflärpen på bakstycket skall jag dock förlänga några centimeter för att få en lite längre användningstid samtidigt som detta gör att benöppningen blir något större.

1 kommentar: