lördag 18 juni 2011

Retro, retro!

Oj, oj , oj! Jag inser att jag ligger rejält efter i bloggandet. Detta tyg med härliga retroringar är sedan länge slut (i mitt tyglager), det var otroligt populärt och jag har fått många beställningar i det. Just denna t-shirt i modell Pyrus (tillsammans med 4 liknande i olika storlekar) levererade jag innan påsk till butiken vid Säfstaholms Slottsbutik (ett stenkast ifrån Vingåkers Factory Outlet). T-shirten är sydd i min vanliga snäva modell Pyrus och för att få en neutral look så valde jag bruna detaljer i form av avig täcksöm vid raglansöm och fåll samt bruna kantband.
Till detta matchar jag med ett par goa limefärgade muddbyxor i min nya modell Ilex. Ilex utgår från modell Vinca men har sidosömmar för att möjliggöra de tuffa framfickorna. En omtyckt modell till de lite större barnen och de finns i storlek 86/92 upp till 110/116 i kollektion nyfiQen. Byxorna är sydda i mjuk limefärgad velour från JnyDesign. Just limefärgad velour har varit svår att hitta (har ju sedan tidigare oliv i sortimentet) och jag blev glad när jag testade Jennys variant. Den stämmer bra överens med den nyans som jag önskade.

modell: tröja nyfiQen Pyrus i stlk 98/104 (finns i stlk 86/92 – 110/116 och liknande i body stlk 62/69-74/80). Byxa nyfiQen Ilex i stlk 98/104 (ingår i kollektion och finns i stlk 86/92 – 110/116)

material: turkosa retroringar från Mjuka Tyger, limefärgad velour från JnyDesign och limefärgad och brun mudd ifrån Stoff & Stil

att tänka på: jag älskar dessa muddbyxor och hemma till Gabriel är det endast fickor som gäller.

1 kommentar:

  1. Jättesnyggt set!
    Och jag dööör av avund över din fina skyltdocka!

    SvaraRadera