söndag 13 februari 2011

Härliga moln!

Ett favorittyg bland alla beställare är molntyget ifrån JnyDesign, det är ett tyg som bara måste finnas hemma på lager. I denna beställning som skickades innan jul ingick det en likadan mössa som tyvärr var något liten. Naturligtvis syddes en ny, denna gång i mer passande kvalité, singeljersey med lycra. Hoppas på att denna mössa skall passa i vår på den lille killen fick den. Mössan som blev för liten fick istället följa med till Italien och passar garanterat till den "nye" Italienaren som fortfarande ligger i magen.



modell: mössa "Standard" i stlk 2-4 år

material: molntyg ifrån JnyDesign, röda moln i i singeljersy med lycra

att tänka på: snabbt och enkel att sy. Kanske skall Gabriel få en ny mössa han också?

3 kommentarer:

  1. Fasen vad snyggt det är med sömmen där bak!

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Tack för din kommentar hos mig!
    Tror du att det är det som kan vara problemet?Att man måste ha en kam-press för de tryckknapparna? Har ju bara en tång annars? Jag får kolla upp det.

    Jag passar på med en annan fråga.
    Imorse när jag inspekterade den overallen med de silverfärgade knapparna från Prym ser jag att tyget spricker upp när man öppnar knapparna.
    Man blir ju så ledsen. I mönstret står det inget om att man ska pressa dit något mellanlägg fast det hade väl varit smartast antar jag. Så nu får jag kasta mina fina overaller antar jag......... :(

    Vad mycket fint du syr förresten, måste sätta upp dig på min blogglista! :)

    /Tanja

    SvaraRadera
  3. Jasså den var inte bak?! :-o Vilken koll jag har då, hehe. ;-)

    SvaraRadera