lördag 20 november 2010

Grodor i mängd!

Att stå på marknader ger så mycket, att direkt få uppskattning av kunder och besökare är helt fantastiskt. Dessa underbara tröjor med grodor fick följa med på designmarknaden a'la London och på många besökare så märkte jag ett leende på läpparna när de tog upp och tittade på tröjorna. En sådan reaktion är nästan bättre än ord.

Idag står jag förövrigt på ännu en marknad. Julmarknad i Tomtebo, Läppe som ligger strax utanför Vingåker. Har ni möjlighet så kan jag verkligen rekomendera denna lilla, gemytliga marknad med hög kvalité.

Välkomna!Förutom ytterligare ett av de härliga tyger som kommit ut på marknade så är tröjorna inte så mycket att orda om. Tröjorna är sydda i den vanliga modellen Prunus, slimmad i modellen, med raglanskärning och avikkande muddar, kantband och täcksöm. Tyget är grodtyget är från Snok och finns i turkost och lila, till båda tröjorna har jag valt svarta detaljer för att tuffa till dem lite.


modell: prunus i stlk 98/104 (finns i 62/68 - 110/116)

material: grodor i lila och turkos färgställning ifrån Snok, muddväv från Stoff & Stil.

att tänka på: härligt tunna tröjor i underbar kvalité med fantastiskt motiv. De är underbara att matcha med svarta velourbyxor men inom kort kommer byxor i lila och petrol som matchar perfekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar