tisdag 1 juni 2010

Supercoola knickers

Ett par stentuffa knickers fick följa med till Galleri Hemsytt. Shortsen är sydda i en tunn vit twill från Stoff & Stil och modellen har sitt ursprung från nyfiQens muddjeans Roddis. Modellen har fått tillkommande fickor både fram och bak, samt en besparing över rumpan som extra detalj. På ena bakfickan är en grå rymdfilur broderad och övriga dekorsömmar är även dem i en grå nyans. Bakfickorna sitter lite längre ned för att få ett lite tuffare uttryck.
Shortsen har jag som vanligt sytt i nyfiQens storlekar från 62/68 upp till 110/116. På de två minsta storlekarna, 62/68 och 74/80 så är midjemudden i dubbel bredd för att kunna vikas ned, medan den är enkel med en bred resår i på de större storlekarna.

Även dessa shorts kan du hitta i nyfiQens webbutik inom kort, men de kommer även att finnas på Säfstaholms Slottscafé under sommaren. Kanske kommer Vingåker, med Factory Outlet att vara ett av utflyktsmålen under sommaren. Passa då på att besöka det närbelägna Säfstaholms Slottscafé på en fika och besök deras butik där du bland annat hittar produkter ifrån nyfiQen.


modell: nyfiQens knäkorta Buxus sydd i 62/68 upp till 110/116

material: vit twill och vit mudd från Stoff & Stil, broderie från Embroidery Outlet

att tänka på: En härlig pösig och sommarsval kortbyxa. Ett plus för de lågt sittande fickorna. Önskade jag hade specialbeställda namnlappar som kunde sys på mellan ficka och byxa, istället som nu då det blir ytterligare sömnadsmoment att sy på namnlappen separat.

2 kommentarer:

  1. Snygga!
    Dessa tror jag kommer bli en favorit hos många killar och tjejer.

    SvaraRadera
  2. Supersnyggt! och det känns verkligen unisex.

    SvaraRadera