onsdag 2 juni 2010

Twilljeans Buxus

I samma modell som kortbyxorna jag tidigare bloggade om är också twilljeansen sydda. De har fickor både fram och bak. Bakfickorna är även här lågt sittande för att få ett tuffare uttryck. På ena bakfickan är ett härligt broderi i grått och den andra bakfickan har ett dekorativt "fusk-lock" med en tryckknapp. På denna långa variant av byxa så är det korslagda dekorsömmar bak i matchande grått som följer bakfickesömmarna.


Byxorna har resår i benslut och även på dessa långa byxor så har storlek 86/92 upp till 110/116 en enkel mudd i midjan med resår inuti. På de två mindre storlekarna är midjemudden bred så den går att ha dubbelvikt, dessa storlekar har dessutom mudd i benslut istället för resår, för att det skall vara mjukt och skönt för små bebisar.Även dessa byxor kan du inom kort hitta i nyfiQens webbutik, men även på Säfstaholms Slottscafé.

modell: nyfiQens långbyxa Buxus sydd i storlek 62/68 upp till 110/116.

material: svart twill och svart mudd från Stoff & Stil. Även detta broderi kommer från Embroidery Outlet.

att tänka på: tycker dessa byxor bler urtuffa med många detaljer. Flera varianter är tillklippta och skall sys till Gabriel - gröna och turkosa lång och kortbyxor. Nu skall det bara bestämmas vilket motiv som skall pryda bakfickan - ett kul problem.

3 kommentarer:

 1. Snygga!
  Gillade verkligen bakfickorna och detaljerna bak.
  /Aina

  SvaraRadera
 2. Å vilka snygga! Dom ser superproffsiga ut bak med alla detaljer!

  SvaraRadera
 3. jättesnygga byxor, lägre midja som jag gillar och häftiga detaljer. Fast jag tycker att framsidan står sig ganska slätt mot baksidan, stickningar vid knäna kanske?

  SvaraRadera