måndag 31 maj 2010

Omlottkjol med insekt

Egentligen var det ju meningen att jag skulle blogga lite av de godsaker som fick följa med till Galleri Hemsytt innan de skickades, men tiden fanns helt enkelt inte. Det är mycket som skall hända innan försäljning och tiden är knapp. I helgen hade jag dessutom två försäljningsstarter, både Galleri Hemsytt och Säfstaholms Slottsacafé, riktigt jäktigt med andra ord.


Här kommer iallafall en av produkterna som skickades iväg till Galleriet - en broderad omlottkjol. Kjolen är sydd i svart stretchfrotté och har vita kantband och mudd i midjan. På kjolen har jag broderat en söt liten insekt som jag köpt ifrån Embroidery Outlet. Broderiet är i grått och vitt för att kjolen skall vara lättmatchad till många kläder. Kjolen finns i alla nyfiQens storlekar, från 62/68 upp till 110/116.

Är du intresserad av denna kjol men inte har möjlighet att besöka Galleri Hemsytt så kommer den inom kort att finnas i nyfiQens webshop.modell: omlottkjol, nyfiQens Daisy i stlk 62/68 - 110/116

material: svart stretchfrotté, egenfärgad från Stoff & Stil, vit interlock till kantband från JnyDesign och svart mudd från Stoff & Stil. Broderiet är köpt från Embroidery Outlet.

att tänka på: Önskade det fanns mer att välja på när det gäller stretchfrotté. Ett bra material till sommarprodukter, då jag tycker att velour blir något varmt.

5 kommentarer:

 1. kanion fin!vore ju en idé på modell till vuxen oxå.

  SvaraRadera
 2. Åh jättefin och svart frotté var verkligen snyggt.
  Dottern skulle gilla insekten. Fast hon är livrädd för äkta vara, skriker i panik över flugor.
  Så broderade är perfekta.

  /Aina

  SvaraRadera
 3. Fin modell med gulligt broderi

  SvaraRadera
 4. Tack! Är sjöv väldigt nöjd även om ursprungstanken var en broderad svamp.

  SvaraRadera
 5. lite sportig kjol så där :) verkligen jättefin, och lite ovanligt med svartvitt till tjejer väl? instämmer med Misan, en sån skulle jag kunna tänka mig att ha till mig själv :D

  SvaraRadera