tisdag 6 april 2010

Våteckenutmaning vecka 6


En dag för sent så levererar jag ett bildlöst, tråkigt och snabbt inlägg om vårtecken. Tiden finns inte för att göra ett mer avancerat inlägg, tyvärr. Jag lovar att ha nya krafter inför nästa veckas inlägg. Mitt bidrag till vårtecken blir att jag ikväll skall brodera några golfhanddukar som skall marknadsföras inför golfsäsongen. Resultatet kommer du att inom kort hitta på min web-shop nyfiQen. I övrigt kan jag nämna att vi tillbringat påsken nere i Smögen och att jag faktiskt kunde sitta med ansiktet mot solen en liten stund på påskafton. Helt underbart skönt med hav och sol trots att det inte var så många plusgrader!


Mer vårtecken-inlägg kan ni som vanligt läsa hos de över 100 andra bloggare som skriver om detta på måndagar. Kika in hos Viveka och hitta hela listan.

2 kommentarer:

 1. Smögen är väl också ett vårtecken :D.

  Vi var ner till Bohuslän förra året i början av maj o det var helt underbart. Räkmacka vid havet i Smögen o så Fjällbacka... Ljuvligt!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Tack för att du tittat in på min blogg! Jo, du undrade vad det var för träd i byttan. Det är en kinesisk sekvoia, ett barrträd som tappar barren på vintern. De brukar inte vara uppstammade så här, utan se mer ut som en gran!
  Ha det gott!
  Agneta

  SvaraRadera