torsdag 11 mars 2010

Ett nytt försök!

Titt som tätt så surfar man runt på sidor med maskinbroderi och då stötte jag på detta härliga på en luftballong. Jag hittade faktiskt det på en sida som jag besökt många gånger, men då var jag inte riktigt på jakt efter just luftballong. Nu när jag hittade ett färdigt broderi var jag ju bara tvungen att göra en ny tröja med detta tema. Den förra tröjan med ett broderi jag gjorde själv hittar ni här .
Efter att ha städat i mina tyggarderober så hittade jag faktiskt en liten bit av turkos moln som räckte till en tröja med limegröna ärmar. Åh, vilken färgkaramell det och för att inte ta för mycket fokus valde jag broderiet i matchande färger. Jag är riktigt nöjd över tröjan förutom att det mittersta färgfältet på ballongen inte täcker helt. Vet inte riktigt om det beror på jerseyn eller på lite för dålig stygnsättning. Jag tror dock på det sistnämnda eftersom broderiet för övrigt är hur bra som helst.


modell: nyfiQen Prunus i stlk 86/92

material: turkos molntyg och limefärgad interlock från JnyDesign (har använt den gröna interlocken även till kantband och mudd). Boderiet kommer från Filip Koza.

att tänka på: trist att broderiet inte blev helt perfekt på en annars underbar tröja.

8 kommentarer:

 1. Jättefin! Jag hade aldrig kommit på att ta limegröna ärmar till men det blev toppen!! Broderiet gör ju tröjan ännu mer speciell också.

  SvaraRadera
 2. Jättesnyggt när du valde matchande färger i broderiet.
  När jag tittar på bilden stör det mig inte så mycket att broderiet inte riktigt täcker. Jämför det med ett tyg där trycket spricker. Inte helt ovanligt, va?

  SvaraRadera
 3. Tjusigt värre!

  En sådan ska jag nog också försöka mig på tror jag!

  SvaraRadera
 4. Måste komma igång med broderandet igen :-) Superfin och färgkombon var toppen!

  SvaraRadera
 5. Tack för alla goa kommentarer!

  SvaraRadera