torsdag 19 november 2009

Ny webbutik!!!

Stressen ökar dramatisk när det närmar sig jul. Julklappar skall inhandlas, adventspynt är på väg upp, jag deltar i tre julmarknader med mina barnkläder och en ny webbutik är uppe. Detta är orsaken till varför bloggandet blir lidande. Jag lovar att bättra mig i ett liv efter detta. Så länge får ni kika in i nyfiQens webbutik och besöka mig på marknaderna i Läppe, Vingåker och Katrineholm.
Webbutiken är i form av en hemsida och denna skall uppdateras med bättre bilder och grafik inom kort. Det saknas dock en kamera för detta arbete eftersom jag har blivit bestulen på min älskling. Som tur är så täcker försäkringen detta och en ny kamera är beställd. Det blev en uppgradering till en Canon EOS 500D. Denna tillsammans med en provisorisk hemmastudio hoppas jag skall göra produktbilderna lite bättre. För närvarande är det dock mer viktigt att få klart på alla produkter som skall med på julmarknaderna. Mitt högt satta mål är att 17 muddbyxor skall vara klara till lördag morgon - håll tummarna för mig.

5 kommentarer:

 1. Vad roligt! Jag hoppas det slår väl ut för dig. Du ligger steget före, min egen är bara på planeringsstadiet ännu, borde verkligen sätta lite mer fart med den.

  SvaraRadera
 2. Vad kul! Jag är impad att du bara orkar ;)

  Stort lycka till med produktion och försäljning

  SvaraRadera
 3. Jag håller tummarna! Kör så det ryker ur symaskinen. Hoppas du får bra marknadsväder, med mycket julkänsla.
  /Mojebarn

  SvaraRadera
 4. Håller alla tummar jag kommer åt! :-)

  SvaraRadera
 5. Tack allihop! Marknaden gick över förväntan, en bra start på julmarknadssäsongen med andra ord. :-D Toppenkul!

  SvaraRadera