fredag 3 juli 2009

Muddjeans Ecoo

Strax innan midsommar skickade jag iväg några beställda muddjeans i varierande färger och storlekar. Det blev en härlig "kompott" när man ser dem alla tre ihop, och jag kan faktiskt inte välja vilken färgställning jag tycker är snyggast. Jeansen är som vanligt sydda i ett mjukt och tunnt jeanstyg med stretch i och dekoren och mudden är i färgerna turkos, orange och röd. Jag har fortfarande kvar av det härliga stretchtyget (tur att man köper några meter när man väl hittar det man söker) så det får nog bli några jeans till Gabriel när dagis börjar efter semestern. Han har faktiskt inga sådana jeans som passar.



Jeansen har dekorstickningar i form av stjärna, "rumplapp", fuskgylf och ficklocken fram är även de fusk och prydda med en tryckknapp med kappa. Mudd i midja och benslut i matchande färg, allt enligt hur byxmodell Ecoo skall vara.


modell: muddjeans Ecoo i stlk 86/92 (turkos), 98/104 (orange) och 110/116 (röd)

material: Tunn stretchdenim från Jofotex och mudd ifrån Stoff & Stil.

att tänka på: En miss i tillklippningen gjorde att jag fick utesluta sidosömmen, de skulle helt enkelt bli för snäva annars. Istället för att sy in ficklocket i sidosömmen, så fick jag sy på dem med en stickning och markera med en söm i sidan istället för en riktig sidosöm. Fungerar bra, men det känns inte alls bra när man gör fel på en beställning. Tyärr så har jag inte tyg så det räckte att klippa till nya. Vet man inte om hur det skall vara (och jag är dum och berättar det här) så tänker man ju inte på det.

3 kommentarer:

  1. De är verligen jättefina i alla färgkombos!

    SvaraRadera
  2. Jättefina!! Jag är väldigt svag för rött men i detta fallet har även jag svårt för att bestämma mig.

    SvaraRadera