torsdag 2 juli 2009

Gräsklipparmannen!

En favoritsyssla som Gabriel har när han hälsar på farmor och farfar är att klippa gräset. När Johan hjälpte farfar (som har drabbats av rosenbakterier i hand och arm) att klippa han gräsmatta sist så sprang Gabriel efter i en hel timme - han tröttnar aldrig! Som jag skrev tidigare så tycker Gabriel att kameran är intressant, men när han hade gräsklipparen framför sig så struntade han helt i den intressanta kameran.
Över till sömnaden, Gabriel har fått ett härligt sommarset i JnyDesigns kaniner. Denna gången blev det blå kaniner på limegrön bakgrund till linne och ett par matchande klarblå trikåshorts. Inga konstigheter alls! Shortsen är samma modell som byxan Widde och har resår i midjan och är fållade med klarblå avig täcksöm i benslut. Linnet är i grunden från min klänningen Allie. Har tidigare testat en annan modell av linne men detta mönster fungerar bättre då det är mer urringat i ärmhål och på så vis liknar ett linne mer. Det linnet jag sydde förra året blev mer som en t-shirt med holkärm.

P.S
För er som väntar på "vinst" så kan jag meddela att paketen läggs på posten idag och förhoppningsvis (om posten sköter sig) skall ni ha ert paket innan helgen. Dröjsmålet beror helt enkelt på semesterlunken har tagit överhand och glädjen över att få slippa alla måsten redan har infunnits sig.


-Hej då, nu kör jag igen! (Gabriel vinkar)modell: linne med utgång från klänning Allie i stlk 86/92, shorts är avkortade modell Widde (sitter supersnyggt över rumpan)

material: JnyDesigns kaniner, klarblå mudd från Stoff & Stil och klarblå interlock från Jofotex.

att tänka på:
när jag syr nästa linne skall jag använda vanlig interlock som kantband. S&S mudd drar ihop sig så och på just linne så blir det inte så snyggt, däremot på halsringning på tröjor så tycker jag det fungerar toppen.

1 kommentar: