fredag 17 juli 2009

Man skall ha husvagn....

Jag har tidigare bloggat om Antons sommarpaket med en husvagns-tischa som en del av det. Innan denna sömnaden så sydde jag även ett härligt sommarset till Gabriel i de gröna husvagnarna. Det blev en t-shirt i husvagnar på kroppen och det gröna stjärntyget på ärmar. Även byxorna är sydda i det gröna tyget ifrån JnyDesign, men då i enfärgat. Tyckte det blev ett härligt sommarsvalt set. På klippbordet ligger det tillhörande stjärnshorts som skall bli sydda inom snar framtid. Nedan kan ni se Anton med en del av sitt sommarset och Gabriel i sitt gröna husagnsset. Goa grabbar som leker så bra ihop!
Innan Anton fick på sig sina nya kläder så var det dricka-paus, hemmagjord jordgubbsaft smakar smaskens.

I måndags så spenderade vi en härlig heldag på Kolmården. Vi prickade verkligen rätt på dagen för man kan inte ha bättre väder, 20 grader och strålande sol, med andra ord en perfekt sommardag som ändock inte var för varm för allt promenerande som det blir på Kolmården. Gabriel hade på sig en av sina snygga kanintröjor med sommarsvala shorts i bomullspoplin (som jag nog nog inte bloggat om) .


Djuren var spännande att klappa och koncentrationen var på topp innan delfinshowen skulle sätta igång.modell: den gröna husvagnströjan är som vanligt tischa short R i en förlängd 74/80. De gröna byxorna är modell Widde i en något förstorad 74/80.

material: alla gröna tyger, husvagn, stjärnor och enfärgat kommer från JnyDesign. Den svarta mudden är som vanligt från Stoff & Stil

att tänka på: har modulerat modellen på Widde något och är nu helnöjd med den. Gabriels byxor är ett par något förstorade 74/80. Jag har bland annat minskat både mina byxor Softy och Widde för att de skall matcha storlekarna mina tröjor lite bättre, och tror nu att jag "hittat rätt".

3 kommentarer:

  1. Så mycket fint du har sytt!! Husvagnstyget är ju bara hur läckert som helst!

    SvaraRadera
  2. Vilka coola grabbar!
    Jättefina kläder.

    SvaraRadera