måndag 18 maj 2009

Tintin!

Tredjen ut är Tintin som likt Noa har storlek 98/104. Till skillnad från Noas tuffa attityd så får kläder presenterade av Tintin en mer beskedlig framtoning.
Tintin bär idag kläder som kan passa en liten tjej både sommar och vintertid. Klänningen är sydd i ett äkta retrotyg i bruna och orangea nyanser. Modellen är singoalla med resår i halsringning och orange mudd i ärmslut. Sommartid kan klänningen passa som bra solskydd utan några byxor. Med byxor som presenteras här fungerar kläderna lika bra vintertid. Byxorna är ett par härligt solgula velourbyxor med mudd i både midja och benslut.modell: klänning Zingo och byxa Softy i storlek 98/104.

material: klänningen är sydd i ett äkta retrotyg som tidigare har tjänat som lakan, byxorna är i solgul velour från Hilco (NeaNobell). Därifrån kommer även byxans gula mudd, medan klänningens orangea mudd är från Stoff & Stil

att tänka på: älskar både klänningstyget och modellen!

4 kommentarer:

 1. Oj, så fin topp! Liker stoffet og modellen godt.

  SvaraRadera
 2. Jättefina kläder. Gillar verkligen klänningen. Både modell och tyg. Och givetvis "modellen" ;-).

  Jag hade skrivit en kommentar till ditt inlägg 15 maj, men det verkar inte gått fram......... Datorn trilskas med mig. Vad jag skrev var, i korthet: Skriv gärna om annat än bara (dina trevliga) syprojekt. Som sagt det är din blogg, du bestämmer :-)

  Lycka till i Vingåker i helgen!

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket!

  Mojebarn: vad bra att du tycker det är ok att skriva om lite blandat. Egentligen skulle jag kanske vilja hålla isär de olika innehållen, men det blir för jobbigt att hålla igång flera bloggar. Dessutom är det enklare för nära och kära att hålla koll på en om man har en och samma blogg.

  SvaraRadera
 4. Superläcker singoalla/klänning!

  SvaraRadera