söndag 17 maj 2009

Alex!

Här kommer en presentation av minstingen i "gänget" - Alex. H*n är runt året och har ungefär storlek 68/74. Detta göra att Alex kläder ser lite stora ut för dagen då de är storlek 74/80.


Alex har idag på sig ett härligt mjukt och sommarsvalt set. Bodyn är i en tunn limegrön jersey med lite lycra i så den behåller formen bra. Den är kantad med limegröna flodhästar och har vita dekorsömmar. Knäppning med sprund i raglansömmen underlättar påklädning. Byxorna är sydda i härlig interlock med flodhästar på och matchar bodyn perfekt. Vita muddar i midja och benslut ger lång användningstid.modell: byxan Softy och body short R båda i stlk 74/80

material: Bodyn är sydd i tunn singeljersey och kantad med limegrönt flodhästtyg. Byxan är i limegrönt flodhästtyg med vit mudd. Alla tyger kommer ifrån Jofotex och mudden är från Stoff & Stil.

att tänka på: Vad underbart det är att kunna visa sina barnkläder på snygga skyltdockor! Vilken skillnad det gör mot att fota kläderna platt mot golv eller hängandes på en galge. Provdockor står dessutom still vilket sällan Gabriel gör när han får tjänstgöra som modell.

4 kommentarer:

  1. Jättefin! Verkligen en proffsig outfit! :-) Är flodisarna svårare att kanta med än vanlig mudd ( jag har ingen CP)?

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket!

    Jag vet faktiskt inte hur det är att kanta "manuellt" med flodisarna. Det borde väl fungera då också, kanske behöver man sträcka lite annorlunda då interlocken inte är så elastisk. Med CPn går det tom bättre att kanta med interlock än med mudd.

    SvaraRadera