måndag 16 mars 2009

Vårkollektion!

Jag har haft rejält dålig samvete över att jag inte håller vad jag lovat, men när förnuftet tar överhand så mår jag lite bättre iallafall. Det här med sömnaden är ju tänkt som hobby och jag sysslar ju med detta enbart för att jag tycker det är så himla roligt. Ändå kan jag inte låta bli att ställa krav på mig själv, och ibland kan jag tyvärr inte leva upp till dessa krav och då mår jag dåligt. Sluta med detta!!!


Här kommer iallafall lite bildbevis på att vårkollektionen snart är på gång upp. Ett löfte som jag lovar att hålla är att dessa kläder kommer att läggas upp på mimiS under veckan. Marknadskollektion inför Påskmarknaden i Wadköping är halvvägs och det känns som jag ligger bra till i schemat gällande detta. Jag hoppas på att arbetet skall rulla på bra så att jag förutom kläder och tillbehör skall hinna med att sy lite påskinspirerade småsaker också. Det återstår att se.
Den påpasslige märker att jag har laborerat lite med bilderna, och detta har jag gjort i Elements som jag införskaffat. Jösses vad roligt det är att sitta och leka med detta program, men vad tiden försvinner när man håller på med detta. Nästan som när man sitter vid symaskinen. Med lite mer övning så skall nog bilderna bli bra!

14 kommentarer:

 1. Fina kläder! Gillar speciellt jeansen och kaninklänningen!! Kul med så snygga bilder också!

  SvaraRadera
 2. Wow, vad många fina kläder! Jeansen är ju hur coola som helst och resten av kläderna är också kanonfina. De ser så proffsiga och välgjorda ut. =)

  Och ja, sluta med att ställa för höga krav på dig själv. Heltidsjobb och familj ställer nog höga krav på vem som helst.

  SvaraRadera
 3. WOW!! Jeansen är ju klockrena! Och det storblommiga lite "molo-inspirerade" tyget, åååååh vad fint!!! :_)

  SvaraRadera
 4. Wow!!! De var de snyggaste muddjeans jag sett. Ofta tycker jag att de ser ut som om man trätt barnet i en jeanspåse. I vilka storlekar komeer de att finnas?

  SvaraRadera
 5. Blir lite rörd av både snabba och rara kommentarer. Tack så mycket!

  Nette, jeansen kommer att likt mina andra kläder finnas i dubbelstorlekar från 62/68 upp till 110/116. Gabriel bär stlk 74/80 på bilden och han har i vanliga fall stlk 80, så i början av användningstiden (om man nu är 74 då) kommer de att sitta lite lösare medan i de kommer sitta lite tajtare (som på bilden) i slutet, är det tänkt. Längden skall finnas för den övre storleken och med hjälp av mudden blir den ändock inte för lång i den mindre storleken.

  SvaraRadera
 6. Vilka underbara kläder du sytt de kommer gå åt som smör i solsken :)

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig kollektion. Älskade muddjeansen.

  SvaraRadera
 8. Vilka underbara kläder! Blev helt förälskad i jeansen! Urcoola! :)

  SvaraRadera
 9. åh så fina kläder!!

  SvaraRadera
 10. Wow vilka fina kläder!
  Speciellt fascinerad blev jag av jeansen. JÄttesnygga, särskilt sömmen på baksidan.

  Jag blir så imponerad av alla dina idéer.
  Keep up the good work!

  SvaraRadera
 11. Var visst inte ensam om att gilla dina muddjeans - dom var supersnygga! Det andra var jättefint också men jeansen "stack ut" - grymma!

  SvaraRadera
 12. säger som övriga: jeansen var urcoola. Blir lite sugen på en beställning där. Och det där storblommiga tyget, en sommar t-shirt till minstingen skulle vara mumma minsann. Synd att inte ekonomin tillåter, annars skulle jag beställa ett varsitt par till grabbarna bus av jeansen och en blommig t-shirt till minstingen på studs!

  SvaraRadera