lördag 14 februari 2009

En tjuvkik!

Arbetet med vårkollektionen hos mimiS är i full gång, vilket den borde vara då jag har utlovat att den skall komma ut till 1 mars. Alla modeller är klara och lite finputs med matchning av färger och tyger återstår förutom själva sömnaden. Lite funderande kvarstår över hur jag skall dela upp den, för jag tror inte jag kommer att hålla samma sortiment på alla försäljningsställen. Kläder från mimiS kan du nämligen hitta både på ExAmino i Göteborg, på försäljningsbloggen samt på Signerat.se, samt på några marknader under året. Vilka det blir kommer du att se i bloggens högra kant när allt är klart.
Som utlovat så kommer en tjuvkik på en del av vårkollektionen som i grunden kommer att bestå av body, tröja, muddis, jeans, pantalong, tunika och klänning.3 kommentarer:

 1. Och det är så himla snyggt! Me like a lot.
  Förresten så verkar magen vara fit for fight igen så efter 1½ dygn i sängen tänkte jag faktiskt bänka mig vid symaskinen idag - är så himla sysugen. Maken har ju rymt fältet och jag är helt barnfri så det finns absolut ingenting som hindrar mig.

  SvaraRadera
 2. Åh, så spännande! Jag ser fram emot att se hela kollektionen, men jag blev extra nyfiken på tröjan på mittenbilden...

  SvaraRadera
 3. Det är så snyggt det där tyget på bodyn. Jag har nu bestämt mig för vad jag ska sy av det. Och det blir inte till mig själv (den här gången heller) som jag först hade tänkt... Ska bli kul att se klänningen klar.

  SvaraRadera