torsdag 12 februari 2009

Gröna muddisar

Ja, inget upphetsande precis, att blogga om ett par velourmuddisar, men här kommer ändå ett sådant inlägg.

Förutom de tidigare bloggade kaninalstren så resulterade helgens symaraton i ett par nya muddisar till Gabriel i den härligt olivgröna velouren som jag har spanat in ända sedan i augusti. Jag köpte dock tyget i november och sedan har det legat till sig i skåpet ett tag och nu blev äntligen byxorna klara efter att dessutom ha legat tillklippta några veckor. För att kunna matcha så mycket som möjligt så har jag som vanligt valt samma färg på mudd, det var dock svårt att få exakt nyans, men Stoff & Stils limegröna tyckte jag blev riktigt bra ton i ton-matchning.


Jag har i tidigare inlägg klagat på abstinens efter min systemkamera och när man ser dessa bilder så blir abstinensen ännu större. Bilderna blir inget vidare men min enkla kompaktkamera av äldre modell, men ni får hålla till godo iallafall i två veckor till, tills jag får tillbaka min utlånade systemkamera. Det känns riktigt trist att inte kunna få till bilderna även omförutsättningarna med sol och snö är de bästa.Modell: mimis Softy i stlk 74/80

Material: Olivgrön (några kallar den limegrön) velour från Jofotex och limegrön mudd från Stof & Stil

Att tänka på: Vilket supertöntigt inlägg att blogga om velourmuddisar, som man sett i mäng! Men jag kan ju inte låta bli at visa dessa efterlängtade gröna muddisar.

6 kommentarer:

 1. Jag tycker inte det är ett dugg töntigt. Man bloggar väl om det man skapar, och är det byxor man sytt måste man ju kunna blogga om det om man vill utan att behöva ursäkta sig. Om det är någon som tycker det är larvigt kan dom ju hoppa över att läsa.

  Vilken superhärlig färg på byxorna. Grönt är helt klart min "nya" favoritfärg. Eller, grönt har alltid varit min favorit, jag glömmer bara bort det emellanåt.

  SvaraRadera
 2. Jag bloggar om nästan allt jag syr, oavsett vad det är, så jag tycker inte att det är töntigt alls! (I så fall är jag lika töntig! ;) )
  Om du vill ha något som är lätt att fixa till de flesta kort i så rekommenderar jag Picasa 3. Det är gratis att ladda ner och det är superenkelt att redigera med. Om du laddar ner det så maila mig om du vill ha kom-igång-hjälp!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker inte heller att det är töntigt. Jag bloggar om allt jag syr, även den femtielfte bodyn... :-) Och det är en så härlig färg det där, jag kallar den mossgrön. Storasystern hade ett par på sig igår tillsammans med en blommig blus. Hon sa att det passade så bra ihop, eftersom blommorna växer i gräset, och byxorna såg ut som gräs.

  SvaraRadera
 4. Jag är så über-töntig att jag inte ens betraktar ett plagg som färdigt förrän det är bloggat...

  Snygg färg, och vårlig matchning med mudden.

  SvaraRadera
 5. Tack för alla goa kommentarer! Nej, det är roligt att blogga om allt man syr, men ibland känns det lite fånigt när man kommer till "modell" och "att tänka på" när det är den "sjuttioelfte" byxan man sytt ;-)

  Tack Marie för tipset. Skall ta mig en titt på det programmet. Tyvärr jobbar jag mest på min "jobbdator" som är låst för att installera program. Får se om jag kan ta mig i kragen och sätta mig framför den stationära istället.

  SvaraRadera
 6. Kjempe fin bukse, og jeg må få si at fargen likte jeg spesielt godt!

  God helg! :o)

  SvaraRadera