måndag 10 november 2008

Tidplanen spräckt

Både i större och mindre projekt inträffar det ibland förseningar, tidplanen följs inte vid vissa skeden, men i det stora hela är det ju mest viktiga att sluttiden hålls. Detta känner både jag och Johan till då vi båda är i byggbranchen, ja även äldste sonen har slagit in på den banan. Bygg, VVS och el är inte så dumt att ha inom familjen när man renoverar. Tillbaka till tidplanen, även på hemmets "projekt" inträffar missöden som man inte kan rå över, och i detta fall är det försenad leverans som gjorde att att det inte blev någon tapetsering. Vi brukar låna grannens tapetserarbord och just denna helgen så var det utlånat. Men som jag sa så är det ju mest viktigt att hålla sluttiden (och på hemmaprojet inte ens det) så jobbar vi på med att försöka få till den iallafall. Igår kväll kom iallafall leveransen av bordet, så vi får väl se om ork och tid tillåter kvällsarben under veckan. I så fall är vi back in buisness vad det gäller sluttid. Återkommer med rapport!


Men söndagen blev inte helt sysslolös (det händer sällani den här familjen) iallafall. Hela dagen upptogs av att städa och möblera om i systugan/kontoret istället. Lite nya lösningar möjliggjordes när vi blev av med den stora och otympliga bokhyllan som jag skrivit om förut. Nu har jag tom blivit med klippbord och familjen har "fått" en ytterligare dator till sitt förfogande. Bilder på detta kommer i nästa inlägg.


Som avslutning visar jag några ytterligare bilder på Gabbe. Att det är intressant när mamma och pappa renovering går inte att ta miste på.Och den här stegen, den går ju helt enkelt inte låta bli.


2 kommentarer: