måndag 27 oktober 2008

Tygoholic?

En hel hög full med godbitar!
Nu är tygerna från Jofotex-turen tvättade och inlagda i skåpet. En del har till och med blivit lite mindre i och med söndagens tillklippning. När jag tittar på högen som blev så inser jag att det är övervägande gröna tyger denna gången, tillsammans med lite inslag av blått och pyttelite rosa.Nedifrån så kan ni se det välkända och efterlängtade landskapstyget, de gröna elefanterna, ett härlig randig interlock i grönt/gult/blått som matchar både gula, gröna elefanter samt blå ugglor, grön interlock, mörk limegrön singeltrikå med bilar, mörk limegrön velour, limegrön/brun randig interlock, royalblå ugglor, blå interlock, gul interlock och randig cerice/orange singeltrikå.

Den sistnämnda skall bli en tunika i present till Clara, biltyget kunde jag inte låta bli så detta skall bli body till Gabriel, det limegröna/bruna är tänkt till en ny pyjamas till Gabriel och den mörkt limefärgade velouren har jag sedan förra Jofotex-turen längtat efter för att sy muddbyxor samt en tröja till Gabriel. Resten av tygerna är tänkta att bli ytterligare kläder till Gabriel, ligga till sig i skåpet samt bli förhoppningsvis ytterligare försäljningsplagg.

6 kommentarer:

 1. Å vilka härliga tyger!Blir roligt att se vad det blir av de!

  SvaraRadera
 2. Fiint! Känner igen flera av tygerna från min jofotextur härom veckan! Tygoholics är vi nog allihopa men värre saker kan man vara beroende av!

  SvaraRadera
 3. Ja, det är alltid trevligt med lite nya tyger på lager :-D Nu börjar det dock bli fullt av riktigt härliga tyger (inte bara oinspirerande tyger som det brukar var), så det är hög tid att börja sy upp dessa. Får snart lägga köpstopp på mig själv :-(

  SvaraRadera
 4. Åhh ... nu får en tygknarkare som jag svåra abstinensbesvär, och jag har alldeles för långt till Jofotex - typiskt! Men det ska bli kul att se dina alster framöver.

  SvaraRadera
 5. Fina tyger! Jag köpte också den gröna velouren. Bland annat ... Du är inte ensam om att vara tygoholic ;)
  Kul att ses i lördags!

  SvaraRadera
 6. Åh, jag blir rent utav svartsjuk på er som bor mindre än 100 mil från närmaste tygbutik!

  Ser ditt försäkringsbolag dina tygbilder så höjer de nog villaförsäkringen pga inbrottsrisken! =)

  SvaraRadera