måndag 11 augusti 2008

Slut på semestern!

Vardagen har hunnit i kapp oss och i morse åkte Johan till jobbet igen efter 7 veckors ledighet - vad tiden går snabbt! Vi känner oss dock nöjda med semestern, mest pga att vi hunnit med så mycket fixande och fejande här hemma. Men lite "skoj" och utflykter har vi även hunnit med framförallt under en intensiv och varm vecka. Efter denna så insåg vi att vi nog är enormt hemmakära för vi var väldigt nöjda med att komma hem och bara vara hemma efter denna vecka.

En utflykt vi gjorde under denna vecka var till Skara sommarland. Vi var bara hemma och packade om efter Göteborgsturen och sedan for vi tillbaka västerut ned till sommarland. Vi vill ju inte att det vackra och varma vädret skulle försvinna.

Vi kom när de öppnade klockan tio och parkerade oss på gräset intill barnpoolen, en perfekt plats som hade skuggat mest hela dagen från ett par träd.

Det är både positivt och negativt att det är varmt när man åker dit, negativt - det kryllar med folk, positivt - det är varmt och skönt när man badar för det är ju just bad som är huvudattraktionen på sommarland. Gabriel testade att åka vattenruschkana tillsammans med pappa. Inte det roligaste att åka enligt Gabriels åsikt, bättre var den lilla ruschkanan i poolen där han kunde åka själv genom att hålla mamma och syrran i handen.


Ordentligt med picknick hade vi packat ned i vår kylbag - baguetter, salami, brie, grönsaker, rostbiff och potatissallad.


Vi låg vid badet fram till fyratiden då vi avslutade med en del åkattraktioner och go-cart innan de stängde klockan 19.00.


En tumme är inte så dumt att ta till i väntan på att Jossan och hennes kompis Kim skall åka go-cart.


Det tar tid i gocart-kön så Gabriel hinner med lite bus,

men även lite "gos" i pappas knä innan Jossan och Kimmens heat börjar.En heldag kan man säga då vi for hemifrån 07.00 och var hemma igen 23.00. Sängen var skön när man kom hem kan jag villigt erkänna.

1 kommentar:

  1. Det ser ut att varit en härlig dag ;)

    Det är så kul att jämföra G och E de är ju nästan jämngamla. E har fortfarande inte fått några tänder :)

    SvaraRadera