onsdag 20 augusti 2008

Marknadsförberedelser

Med en och en halv vecka kvar till hantverksmarknaden jag skall stå på så börjar lagret fyllas på med kläder. Det är tröjor och byxor som har sytts den senaste tiden. Ikväll skall en del klänningar sys innan jag tar en välbehövlig kortsemester för att besöka kompisar nere i Skara. Det blir en kort visit för jag är åter på fredag kväll och i helgen så skall den sista sömnaden slutföras, då skall det bli några väskor, mössor och dregglisar. Redan innan så hade jag lite byxor, klännigar och ett fåtal tröjor på lager, så det känns som det blir ett välfyllt bord jag kommer att ha.


Nästa vecka kommer jag att slutföra arbetet inför marknaden genom att pyssla med fototagning (hoppas att vädret blir soligt och klart) lite prislappar, information och förhoppningsvis skall jag hinna med att få fram en liten katalog. Sedan är det bara att hoppas att jag får sålt en del, annars har Gabriel kläder för de nämsta tre åren.


Nu skall jag förbereda kvällens och morgondagens agilitykurser. Kanske något sent att börja med detta u, men jag har ju som ni förstått haft annat roligt att pyssla med.

6 kommentarer:

 1. Åhhhh så underbara smällkarameller du har där. Blir inte folk sugna på att shoppa när de ser det där då måste det bara vara något galet med dem *skratt*. Håller mina tummar för dig - men det går säkert jättebra!

  SvaraRadera
 2. oj oj oj, håller med första inlägget. Helt underbara färger... Och vad du måste ha legat i!? super

  SvaraRadera
 3. Hej ska oxå stå på marknad om ca 1,5 vecka men jag har inte producerat en tiondel av vad du har nu får jag super ångest. Det ska bli kul att höra hur det gått för dig, jag har på min blogg efterlyst lite prisråd på saker vad ska du ha för priser om du vill dela med dig med den infon vore jag tacksam.

  SvaraRadera
 4. hej.....

  Vilka superfina ord du skriver om min blogg, jag blir så glad.....

  och självklart får du vara med och tävla om tavlan... sitter just nu och skriver lappar..... många lappar blir det..... och du får 3 stycken!

  Kram L

  SvaraRadera
 5. Ja, du ser verkligen förberedd ut nu. Det ska bli spännande att höra hur det går. Och vi lär väl få rapport direkt på lördagkvällen, eller hur? :-) Jag är så sugen själv på att testa, men är rädd att jag inte har tiden...

  SvaraRadera
 6. Hej,
  Undrar hur det gick på markanden för dig? Blir det en ny omgång kanske? Kjesäters julmarknad kanske?

  SvaraRadera