tisdag 26 augusti 2008

Gabriels önskelista - uppdaterad

Tänk vad tiden går, snart är det ett år sedan Gabriel föddes. Hans första födelsedag närmar sig med stormsteg och han har en lång önskelista (eller är det mammas lista?) på presenter.Överst på listan står en sparkbil, och inte vilken bil som helst utan Sparkbil Classic Metal Racer Sport

När pappa kör en BMW så skall väl Gabriel få det bästa han också. (Gabriel hoppas på att mamma och pappa är snälla)
Gabriel fick en stol från SIA i doppresent som var så fin. Nu önskar han sig mer saker i den serien. Bland annat finns det en lite ask med lock som skulle passa bra till smyckeskrin, vilket Gabriel saknar. En liten större låda till alla hans böcker skulle passa bra också.
Brioleksaker i trä är också en stor favorit. Det finns bland annat klossar, låda att stoppa olikformade klossar i rätt hål, dragleksaker.Presentkort på IKEA för att kunna köpa saker till Gabriels rum som vi skall göra iordning i höst. En härlig fotölj där man kan sitta och läsa saga står högt upp på önskelistan. Alternativt så önskas en omklädning av Johans gamla DUX-fotölj. Nu är den sliten i ett blommigt tyg.


Ny lakan till spjälsäng önskar sig Gabriel också. Gärna i lite finare frå exempelvis Greengate, Lexington eller liknande. Vitt, blått och rött är ju härliga färger.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar