måndag 16 juni 2008

Man tager vad man haver

Den här tiden i trädgården är så underbar och jag älskar möjligheten att kunna plocka blommor som man kan ha möjlighet att njuta av dem även inne. Man skall ha tillräckligt stora rabatter så att det inte syns att man nallat. Här pryds köksbordet med en cerice och vit bukett. Det cerisa får doftpionen, som sprider en underbar doft stå för.



Jag läser en del inredningsbloggar och framförallt de som handlar om vit, gammal och lantlig stil. I flera utav dem så har man fått se egenplockade vackra buketter med bl a hundkex i. Egentligen ett ogräs men ack så fin blomma. Nu har jag inga hundkex i trädgården (de flesta plocker nog dem i dikeskanten), men i en lite mer orensat hörn av trädgården har jag istället denna vita vackra blomma som fungerar alldeles utmärkt istället för hundkex i buketterna.

Ja, man skall tänka positivt och istället för att klaga över kirskålen så kan man plocka in dem och njuta. Vet ni förresten att de dessutom är ätbara. Har själv aldrig provat, men för den vågade så kan man blanda i lite färska skott i salladen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar