tisdag 4 september 2007

Övning ger färdighet

Mycket har blivit sytt till Krabaten, men de flesta plagg har legat som UFO´n (UnFinished Objects) fram till nu. Detta har berott på att jag saknat tillräckligt med tryckknappar. Efter min leverans från Stoff & Stil så har jag påbörjat att sätta i tryckknappar och nu på morgonen var arbetet klart. Skönt!



Det stämmer att övning ger färdighet för nu efter att satt dit ca 50 tryckknappar så fungerar det riktigt bra. Än så länge använder jag hammare, men jag skall väl börja om från början lite grann med "färdigheten". Jag har nämligen pratat med min lokala tygaffär om en Prym-tång och de har en liggande som jag skall få köpa för 98 kr. De har haft den på lager ett bra tag och deras inköpspris var inte så högt, därav "fyndet". Det är bara att ta sig i kragen och titta in i affären, vilket nog får göras efter förlossningen. Det kanske kan bli en lagom promenad ned till samhället när man väl har kommit iordning efter hemkomst.

1 kommentar:

  1. Ja, självklart går det jättebra att lägga till min sida i länklistan. Jag som inte ens visste folk faktiskt gick in och läste, det är ju aldrig någon som skriver något i gästboken. ;)

    SvaraRadera