lördag 8 september 2007

Här är han!

Jag hade tänkt att ha tid och ork att skriva lite mer här idag, men det kommer lite senare. Här är han iallfall, den lille Krabaten. Det får han heta ett tag till, då vi ännu inte har bestämt vad han skall heta. Vi väljer mellan två alternativ nu.

Han tittade ut på Eskilstuna lasarett den 5 september klockan 20.21, 3665 g tung och 51 cm lång. Efter att ha prövat två omgångar med igångsättning så beslutades det fram på kvällen att det blev akut kejsarsnitt på grund av att hans hjärtljud gick ned när jag hade täta sammandragningar. Detta berodde till stor del på att jag hade gått 14 dagar över tiden och det på grund av detta var lite fostervatten och att moderkakan hade börjat att ge upp. Akut kejsarsnitt låter dramatiskt och det var förvisso febril aktivitet i mitt förlossningsrum efter beslutet togs (sa Johan för själv var jag inte så värts medveten), men när droppet för igångsättning kopplades ut så minskade mina värkar och Krabatens hjärtljud steg igen.

7 kommentarer:

 1. Åh, vilken sötnos han är! Skönt att ni verkar må relativt bra, trots allt.

  SvaraRadera
 2. Grattis till den lille!!!! Vad kul att du har hittat till min sida, jag hoppas att det är ok att jag länkar till dej också? Jättefina saker som du syr!

  SvaraRadera
 3. Åh! Grattis grattis! Vilken goding! Jag vill haaaaaaaaa...

  SvaraRadera
 4. GRATTIS!!!!! Han kom ut till slut i alla fall. Han ser så go ut där han ligger och myser.
  //Klockarbarn

  SvaraRadera
 5. Grattis till en fin liten Krabat!

  SvaraRadera
 6. Sicken söting! Vi konstaterar att han är lik dig. Dina mörka färger och en Jansson-näsa! Stephan säger också att han har mer hår än Johan-tihi!
  Anna & Stephan

  SvaraRadera
 7. Grattis till er lilla prins, han är underbar:)

  SvaraRadera