lördag 22 februari 2014

Parisian Love Letter

För ett tag sedan så sydde jag denna kofta i en underbar ull jag köpt från LG Sömnad. Modellen är jacka 1008 från Onion och jag har gjort den helt enligt mönstret. För att det inte skall tynga ned för mycket med de stora knapparna så har jag bara sytt på dem som dekoration och knäppningen sker istället med stora tryckknappar på insidan. Jag tycker inte modellen är helt bra, det är svårt att få den att sitta bra över bysten. Den blev ok, men inte helt perfekt.

A while ago I made this sweater in a wool fabric from LG Sömnad. The pattern is from Onion number 1008. I love the colour and the fabric but I'm not very fond of the pattern.Jackan har jag dekorerat med några broderier ur designpack Parisian Love Letter från Urban Thread. Jag har köpt flera broderiet därifrån och tycker om stilen. Jag har broderat både på framstycket och på ena ärmen. Ärmarna har jag inte fållat utan de har en råkant med en dekorsöm som avslut.

The machine embroidery comes from Urban Thread - Parisian Love Letter and I have decorate both the front and sleeve. I didn't hem the sleeve, instead I made a decorative seam
Snart börjar februari gå mot sitt slut och det är dags att summera februariutmaningen i Sew for a change. Jag har sålt av hela 21 m tyger, två skridskor, ett par slalompjäxor och en bilbarnstol. Gabriels första cykel har dessutom fått vandra vidare till kusinen. Det krävs dock lite mer försäljning och jag kommer ta ett krafttag med lite gamla Ottobretidningar här i veckan för att kamma hem de 10 poäng som utmaningen ger. En mer ingående sammanfattning kommer i slutet av nästa vecka.

It's the end of February and soon it's time for a summury of the challenge of the month. I sold 21 m fabric, two pair of skates, one pair of ski boots and a car safety seat and I have give away a bike to a cousine of Gabriel. Next week I shall try selling some pattern paper from Ottobre. I think I shall manage the challenge and get 10 point. I shall do a close summury end of next week.
1 kommentar:

  1. Vilken snygg jacka! Gillar broderiet, har också beställt därifrån o hade lagt just de här broderierna på min önskelista :).

    SvaraRadera