tisdag 23 november 2010

Jag laddar batterierna!

Två av säsongens marknader är avklarade och jag laddar batterierna inför slutspurten. En sista hand skall läggas på några klänningar innan en kollektion skall skickas upp till Stockholm för att vara med på Galleri Hemsytt. Har du möjlighet att besöka Galleriet så gör det! Det är en helt underbar "butik" full med barnkläder från ett flertal duktiga hantverkare. "Butiken" har ju endast öppet en begränsad tid under advent, men med den touch som de ansvariga får till så ser det ut som det är en stadigvarande butik.
Mer information hittar du på Galleriets Hemsida!

Samtidigt som Galleriet kommer jag att medverka på Djulö marknad i Katrineholm. Denna marknad pågår under två dagar, 4-5 december och brukar vara välbesökt. Marknaden är i Djulö Herrgård och de underbara lokalerna ger en fantastisk stämning. Vill ni tjuvkika på vad som kan hittas på marknaden så finns en liten utställning på biblioteket som pågår till och med nästa måndag.

Helgen som gick bjöd på riktig julstämning i samband med det härliga snöfallet som var vid lördagens marknad i Tomtebo. Tomtebo heter faktiskt det underbara gamla huset som marknaden hålls i, kan det bli bättre? Så här mysigt såg mitt bord ut i samband med den marknaden.


Tack alla kunder och besökare som tittade förbi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar