fredag 1 oktober 2010

Höstutmaning - köpta kläder

Jag fortsätter med att lägga till lite köpta kläder till Tokigt och Likts höstutmaning. Det kanske inte är huvudsyftet att gå ut och köpa kläder, men jag kan inte låta bli.

Härom dagen köpte jag en svart tunnstickad klänning som jag tror kommer bli en favorit i vinter. Jag älskar nämligen svarta bekväma klänningar.


Klänningen kommer ifrån Hillevi of Sweden, ett nytt märke för mig, och är köpt på Axelssons. Till denna har jag en vit långärmad t-shirt tillsammans med scarf och knästrumpor från Lindex och höga stövlar från Ecco. Dessa stövlar köpte jag ifjol ( de behöver putsas upp) och jag, med mina tjocka vader, blev glad när jag hittade ett par höga stövlar som passade.

Nästa inlägg i höstutmaning lovar jag kommer att bli med hemmasydda kläder. Jag har ju faktiskt två sydda toppar som skall bloggas om men jag inväntar de matchande kjolarna som är påbörjade.

5 kommentarer:

 1. Nämen, fotomodell! ;-) Vad fin du är!

  SvaraRadera
 2. Se sååå läcker ut, faktiskt hela ensembeln!

  SvaraRadera
 3. Vad fin du är!
  Det är alltid så kul att få se personen bakom ett nick.

  Kram
  Malin

  SvaraRadera
 4. Hej! Vad fin du är i dina nya kläder. Jag älskar också att köpa nytt så fort jag kan/har råd. Det är verkligen någonting som får mig att må bättre. Så är det nog för många kvinnor :)

  Tack för din gulliga kommentar hos mig - den värmde verkligen. Såg förresten att du är Buzzador precis som jag också. Vi hörs igen!!

  / J

  SvaraRadera
 5. Hur snyggt som helst!!! Jag har också varit ute och shoppat lite och det en leder till det andra:) Nu måste jag försöka hitta mig några snygga skor också :D

  SvaraRadera