fredag 3 september 2010

Följder av marknadsdag!

Allra först måste jag tacka alla härliga besökare och kunder som besökte vårt (nyfiQen och Hjälmarslöjd) marknadstält i lördags. Det var en toppendag för att stå på marknad, solen lyste, det var lagom varmt och under hela dagen hade vi underhållning av både lokala artister och besökande stjärnor, allt styrdes upp av Vingåkerssonen och konfrancieren Niklas Strand som tillsammans med sin nyblivna fru Maria Poppe även sjöng vid flertal tillfällen.



Marknadsförsäljningen gick överaskande bra och till följd av detta så saknades en del storlekar, vilket medförde lite extrabeställningar. Idag har jag bl a levererat dessa härliga muddbyxor i grönt och rött som tillsammans ger mig härliga julvibbar. För att inte hoppa över årstider och skyndsamt blicka mot jul så valde jag att fota dem i vår underbara fjärilsbuske som vi har i trädgården. Dess lila färg ger en inspiration till färgkombinationer. Visst är det snyggt med både lila/rött och lila/olivgrönt? Det kommer, det kommer......



Byxorna är inte så mycket att orda om, den vanliga modellen Vinca med hög mudd i midjan och långa benslutsmuddar, allt för att ha en del att växa i. Jag brukar upplysa om att även om byxorna är i stlk 86/92 så klarar de sig i regel ytterligare en storlek och när barnet har storlek 98 så fungerar dessa byxor bra då också. Byxorna är sydda i velour ifrån Andersson & Hjalmarsson, både den röda och den olivgröna velouren har en sådan härlig lyster. Muddarna är i stretchjersey från Stoff & Stil och även om den gröna är mer limegrön så tycker jag den går bra, ton i ton, till de olivgröna byxorna.


modell: nyfiQen Vinca i stlk 86/92

material: olivgrön och röd velour ifrån Andersson & Hjalmarsson, llimegrön och röd mudd ifrån Stoff & Stil.

att tänka på: underbara muddbyxor i fantastisk velour. De går så snabbt att sy och är så användbara!

2 kommentarer:

  1. Kul att marknaden gick bra och visst är det roligt att träffa och höra vad folk tycker.
    Mysigt med velour jag gillar verkligen den gröna färgen.
    Svaret på frågan några dagar sent, visst är det en helcirkelkjol lätt att sy och fin på.

    Trevlig fortsatt helg/ Mia

    SvaraRadera
  2. Roligt att se! Ska ju själv sälja på marknad i helgen! Och så mycket du har där!
    Vår plast är nog mycket mindre och så är vi två.. Kanske lika bra, annars hade jag blivit stressad..

    Lotta

    SvaraRadera