söndag 30 maj 2010

Galleri Hemsytt

Igår hade jag och Gabriel en heldag uppe i Stockholm. Det var ett riktigt äventyr för Gabriel som åkte tåg för 2:a gången i sitt liv. Förra gången var en hemresa från Göteborg, då somnade han när vi gick på tåget och vaknade när tåget stannade i Katrineholm. Denna gången fick han uppleva lite mera.Målet för resan var att göra ett besök på Galleri Hemsytt där jag har fått äran att delta. Jag måste gratulera tjejerna som har hand om Galleriet för ett helt fantasiskt arbete. Det var bara såååååå snyggt, vilken färgprakt och vilket enormt utbud. Har ni möjlighet till ett besök så kan jag verkligen rekomendera det. Galleriet har öppet till och med tisdag.


Utanför stod barnvagnarna på rad.


Väl inne så möttes man av enorm mängd hemmaknåpade produkter. En del av galleriet bestod av kläder i mer klassiskt stil.


Medan andra delen hade mer inriktining på retroprodukter.


Dagen fortsatte med en lunch tillsammans med Kånkarong, hennes lilleman och en vännina. Tack för sällskapet! Sedan hade jag och Gabriel planerat ett besök på Skansken. Men efter att ha stått och väntat på Djurgårdsfärjan i 20 minuter innan det visade sig att vi inte fick plats på just den turen utan skulle få vänta en halvtimma till, så gav vi upp dessa planer. Vi fördrev tiden genom att strosa runt i hamnen och på stan istället. En fikapaus med glass blev det också innan hemfärd.


1 kommentar:

  1. Vad fint det ser ut i lokalen! Tänkte fråga dig om du vet vad det är för tyg som är på bilden längst ned i nedre högra hörnet? Ser ut som äpplen med blommor i på vit bakgrund. Vet du om det är ett nytt tyg? Om om det är det, var kan man få tag på det? Blev så förtjust... :)

    SvaraRadera