onsdag 17 februari 2010

Är det en vante eller en hand?

Gabriel envisas med att det är en vante, men jag vill kalla det en hand. Man får väl tolka broderiet på tröjan som man vill. Jag fyller på med ytterligare broderade enfärgade tröjor. Det är så underbart skoj att brodera och det passar ju toppen med dessa för övrigt enfärgade tröjor till mönstrade byxor. Det är dock mer vanligt tvärtom, enfärgade byxor och mönstrade tröjor, i Gabriels garderob.

Till de grönprickiga muddbyxorna i förra inlägget syddes det en enfärgad gul t-shirt under syhelgen med ett enkelt brunt broderi i form av en hand (gratisbroderi hittat på nätet) och bruna detaljer såsom raglansömmar och kantband.Inte mycket mer att orda om, modellen är min vanliga och broderiet blev hellyckat för en gång skull. Tycker att just sådan här enkla enfärgade broderier är så snygga, är kanske inte helt den som vill att broderiet helt skall ta överhand.

modell: nyfiQens "Prunus" med kort ärm i stlk 86/92

material: gul interlock ifrån JnyDesign (har ni testat hennes härliga enfärgade interlock?), brun interlock även denna från Jny till kantband. Broderiet är ett gratisbroderi från nätet (måste lära mig ett system så jag vet varifrån jag hämtat hem broderierna ifrån, det är ju inte alltid man broderar direkt när man laddar hem).

att tänka på: Kul, enkelt och snabbt!

5 kommentarer:

 1. Snyggt! Vad har du för maskin när du broderar?

  SvaraRadera
 2. Min maskin är en Janome MC 350 E som jag köpte strax innan jul.

  http://mimmid.blogspot.com/2009/12/parlan.html

  SvaraRadera
 3. Fräscht! effektfullt med ett enkelt motiv på enfärgad bas.

  SvaraRadera
 4. Jätte snyggt!! Gillar mönstret på byxorna.

  SvaraRadera
 5. Takk for hyggelig kommentar hos meg! :o)
  Så mye fint du syr!!

  Ha en fin dag :o)

  SvaraRadera