tisdag 3 februari 2009

Tischa long R modell wide

Jag har verkligen jobbat på den sista tiden med mina beställningar och det är riktigt roligt att det droppar in en efter en. En liten tös som för övrigt redan har växt ur första omgången av kläder från mimiS ville komplettera garderoben med lite plagg som var kvar från höstkollektionen, cerica muddbyxor och en matchande brun elefanttröja med cerice mudd och dekorstickningar. En underbar kombination som jag hade använt om jag hade en tös. Mina modeller är snäva och lilla S som skulle ha kläderna är lite rund över magen så tröjan satt inte helt perfekt utan jag sydde en ny tröja i modell wide, alltså storlek 74/80 men med bredden som på en 86/92. Ett litet plus är ju att den nya tröjan har dekorsöm och kantband med hjälp av CoverPron vilken jag inte hade när jag sydde kläderna i höstkollektionen, nackdelen är ju att jag fortfarande har kvar den bruna elefanttröjan därifrån istället.


En brun elefanttröja med avig täcksöm på raglanärm och fåll samt cerica ärmmuddar och kantband i hals som är sytt med hjälp av kantbandsapparaten. Enkelt, snabbt och problemfritt sys dessa tröjor, för det har ju blivit några tycken till antal. Ytterligare tröjor skall det ju bli då vårkollektionen är påbörjad, dessa blir dock kortärmade.Modell: Tischa long R (wide) i stlk 74/80 (bred som en 86/92)

Material: Bruna elefanter från Jofotex och cerice mudd från Stoff & Stil.

Att tänka på: Enkelt, snabbt och problemfritt!!! Jag behöver nog lite mer utmaningar snart och dessa kommer i delar av vårkollektionen.


2 kommentarer: