torsdag 1 januari 2009

Nytt år - nya utmaningar!

Samarbete med Ex Amino i Göteborg


Efter julhelgerna så startar mimiS upp ett samarbete med nagelsalongen Ex Amino i Göteborg. Här kommer du att kunna känna och klämma på en del ur mimiS sortiment.



Ex Amino är förövrigt en nystartad nagelsalong där Eva-Lotta som driver salongen har många års erfarenhet i branschen. I en härligt ljus lokal inredd i exklusive engelsk stil som ligger i närheten av Linnégatan, kan Eva-Lotta erbjuda nagelvårdsbehandlingar såsom manikyr och nagelförlängning/förstärkning.











Ex Amino erbjuder även utbildningar för dig som vill arbeta som nagelterapeut. Eva-Lotta har även tidigare jobbat med yrkesutbildningar inom området och har dessutom samarbete med skolor där hon undervisar i delar som berör hud- och nagelvård.




Ex Amino hittar du på Övre Djupedalsg 4 och Eva-Lotta når du på telefon 031-14 20 40 eller 0703-75 13 02. Inom kort kan du hitta ytterligare information på Ex Aminos egen hemsida http://www.examino.se/.



Det skall bli spännande att få möjligheten att sälja och exponera sina produkter på detta vis. Nu har arbetet med vårkollektionen börjat ta fart och förhoppningsvis skall delar av kollektionen finnas klar i början av februari.

2 kommentarer:

  1. Vad spännande! Lycka till. Och jag har inte mer än hunnit testköra CPn en gång. Har inte haft ro.

    Jag vill tilldela dig en Award! Kolla in i min blogg.

    SvaraRadera