torsdag 8 januari 2009

Ny säsong!

Även om vi skall gå igenom en ordentlig vinter innan vi kan börja längta efter vår så kan man åtminstone glädjas åt att det redan nu blir ljusare och ljusare. Ännu har vi inte städat bort julen här hemma utan vi väntar med detta till efter Gabriels julgransplundring som skall ske nästa söndag. Men här på bloggen har jag städat bort den röda och gröna jullayouten och "krispar" upp bloggen med lite pastelliga färger. Även snön är bortstädad även om vi fortfarande önskar oss lite vitt på marken i verkligheten någon månad framöver.
Jag har knåpat och donat med mina etiketter till mimiS för att de skall passa min etikettskrivares klistermärken och så här blev resultatet. Lite smalare blev de och känns inte riktigt lika klumpiga på små barnkläder. Nu har jag skrivit ut en del standardetiketter på den vanliga skrivaren i lite kraftigare papper och vid varje sålt plagg klistrar jag bara på plaggspecifik information med hjälp av klisterlapparna. Toppenbra! Tack käre far för den kanonbra skrivaren!


7 kommentarer:

 1. Jättesnygga etiketter! Kul med en annorlunda utformning!

  SvaraRadera
 2. Väldigt fina etiketter! Va smart att kunna skriva ut egna klisterlappar till dem.

  SvaraRadera
 3. Tack! Etikettskrivaren förenklar det hela med produktanpassad text. Tidigare skrv jag ut dubbelsidiga etiketter på vanlig skrivare, men det var verkligen ett slöseri med papper då jag endast använde en mindre del av pappret vid mindre beställningar. Nu har jag ett tjugotal en-sidiga etiketter från den vanliga skrivaren redan klara för att klistra på etiketten från etikettskrivaren när något plagg är klart. Har haft denna skrivare liggande några månader men nu äntligen har jag fått till en layout. :-D

  SvaraRadera
 4. Jättefina etiketter! Jag tycker så mycket om den långsmala formen. Jag hade själv liknande form på de etiketter jag skrev för hand, men sedan beställde jag standardformat hos Vista Print (dumt, för jag ångrade mig så fort jag fick dem).

  SvaraRadera
 5. Snyggt! Vad är det för skrivare? Vad heter den?

  SvaraRadera
 6. Jättefina etiketter! Har själv inte fått till några snygga... men det kommer väl med tiden. Lycka till i försäljningen!

  SvaraRadera