måndag 20 oktober 2008

Fram med solglasögonen!

Jag vet inte om det är positivt eller negativt, men jag har svårt att vara lagom. Mina intressen växlar men det som för tillfället ligger mig varmast om hjärtat utför jag näst intill fanatiskt. Sedan har jag tyvärr ett antal tidskrävande hobbies, så det är inte alltid tiden räcker till så bra som jag skulle vilja. Man funderar och spånar över tyg- och färgkombinationer fram och tillbaka och det är väl därför som Gabriels garderob börjar bli välfylld. "Bara denna kombination också", går tankar, och när den är sydd så kommer man på att något annat skulle vara snyggt till dessa byxor eller bodies. Så gick tankarna när dessa muddisar skapades. De är tänkta att matcha både den röd/orangea och den vit/orangea bodyn och lyser verkligen upp i höstrusket.


Inga märkvärdigheter här, det gamla vanliga muddbyxmönstret i Andersson & Hjalmarssons underbara velour med muddar från Stoff & Stil.
Mjuka, enkla, snygga och praktiska!

Mönster: Muddbyxa "Softy" (eget) i stlk 74/80.
Material: Lysande orange velour från Andersson & Hjalmarsson och orange mudd från Stoff & Stil.
Att tänka på: Nu går de undan dessa byxor. Det är dock dags att skaffa sig ett nytt måttband. Trodde aldrig jag skulle behöva detta då det har legat ett större mängd måttband i min låda tidigare. Nu har jag klippt av metalländarna på alla utom ett för att Gabriel skall kunna leka med dem. Detta enda som alltså börjar på ett och inte på 2 eller 10 cm är borttappat. Till följd av detta så blev benmuddarna på Gabriels turkosa byxor för smala. Trist att behöva sy om. På dessa orangea tänkte jag både en och två gånger innan jag klippte.

4 kommentarer:

 1. Hei, så kjempe fin farge på buksen!
  Sånne bukser er jo veldig deilige :o)

  Ha en fin dag!
  Hilsen Kort&Søm

  SvaraRadera
 2. Snygga byxor, gillar också den orangea färgen!

  SvaraRadera
 3. Jättefina muddisar, vilken fin färg. Vanliga gamla muddisar blir man aldrig tröt på att se efter som de går att göra olika i oändlighet.

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket! Jag kan inte låte bli att visa mina alster, även om det är så enkla saker som muddisar. Så jag hoppas ni står ut! ;-)

  Bloggen fungerar ju dessutom som en liten dagbok eller arkiv för ens egen sömnad så därför tycker jag det är bra att få med allt man syr. Det är enkelt att gå tillbaka och kolla vilket mönster eller vilken storlek man sydde ett visst plagg i. På produkter för eget bruk så är jag lite lat och syr inte fast storlekslappar. Det borde man dock göra för på något plagg har jag gjort detta och då spanade dagispersonalen in denna och såg att det var min sömnad = bra marknadsföring ;-)

  SvaraRadera