fredag 15 februari 2008

Klänningar producerade och sålda

Gårdagen var bra för affärerna. Var på föreläsning i föräldragruppen och skulle leverera några beställningar, två haklappar och en badrock. Jag hade med mig lite annat också och det var ju bra för jag fick sålt ytterligare två klänningar. Trevligt att sälja och att mina saker faktiskt uppskattas såpass så att folk vill köpa mina grejor.

Till klänningarna så tog jag mod till mig och använda min prymtång som jag haft liggande länge. Jag har liksom inte kommit mig för att använda den utan jag har använt det invanda sättet att banka i tryckknappar. På symässan i november köpte jag fel knappar och fick med mig knappar med kappa i pärlemor hem. Dessa tyckte jag skulle passa bra till klänningarna och därför blev det av att använda "Prymen". Wow! - vad smidigt det var. Många har tidigare lovordat tången och jag måste instämma. Nu blir det nog prym som används hädanefter, även om de kostar lite mer.Sedan vill jag visa mina snygga namnlappar "in action" Är helnöjd med dem även om jag vid nästa beställning har några funderingar om ändringar. Stjärnan blev väldigt liten i detta typsnitt och man behöver kanske inte ha så många mellanslag mellan stjärna och text för detta gör texten liten. Någon ytterligare färg kanske det blir också, man kan ju inte ha tillräcligt många ;-) .

-Hejda dig nu! Inte kan du tänka på nästa beställning direkt efter att dessa lappar har kommit. (Lite personlighetsklyvda tankar ;-) )

1 kommentar:

  1. Åååh vad kul! Det är ju alltid bra att ha tankar om vad man vill förändra och verkligen skriva ned dem så blir det bättre nästa gång ;)

    Kan du inte visa lite fler bilder på det du sytt? Ser så fint ut på det bilder som finns, men jag är nyfiken och vill se lite till :)

    SvaraRadera