söndag 11 november 2007

Vem är du, min hemlige vän?
Det borde ju inte vara så svårt att ta reda på vem du är, eftersom jag är den siste att gissa och ta reda på min vän. Jag har suttit och läst igen bloggarna till dem som är med och kan nu utesluta alla förutom Lovisa, Manmade och Tilde. Min gissning är att det är Tilde som är min vän. Detta har jag kommit fram till genom dessa funderingar:


1) Manemade utesluts pga av att hon har en overlock omlotttröjan jag fick var inte sydd med overlock.


2) Lovisa uteslutar jag för att hon helst dricker kaffe och jag fick te i mitt paket. Genom att tittat på hemlispaketet hos en annan så tror jag att hon skickat choklad till sin hemlige vän dessutom.


Dessa funderingar gör att det blir Tilde som blir kvar, mao är min hemlige vän.


Är mitt detektivarbete rätt???

4 kommentarer:

 1. Höj förstoringsglaset igen, min vän, för det är inte jag som skickat det superhemliga paketet till dig. Du får forska vidare!

  SvaraRadera
 2. hihi, nej det är ju jag...;-)
  *avslöjar mig* :)

  SvaraRadera
 3. Tack, Lovisa för jag slapp gissa vidare, i och för sig så skulle ju du få bli min nästa gissning ;-) Tack så hemskt mycket för det fina. MT´n blev flitigt använd i lördags då vi var på villa-mässa. Gabriel sov i den i ca 3 timmar. Funkade toppen med andra ord.

  SvaraRadera
 4. Vad glad jag blir o höra att den vart uppskattad! :-)
  Jag hade egentligen tänkt skicka den så du kunde haft med den till symässan om du velat, läste i sytråden att du skulle med där, men den vart inte klar i tid... Nå då har den fått följa med på mässa ändå :)
  Lånade ditt foto på prylarna till min blogg, hoppas det var ok.
  Nu ska jag börja klura på nästa hemlisomgång, ha det bra! :)

  SvaraRadera