torsdag 31 oktober 2013

TillbakablickFör ett tag sedan var jag på inspirerande kurshelg på Flämslätt utanför Skara. Det var andra gången som jag deltog på BH-kurs hos Lisa på LG Sömnad. Det ger så otroligt mycket att åka på sådana här helger, man får helt fantastisk hjälp med mönsterpassning och kommer hem med en perfekt passande BH, en fantastisk ego-helg med god mat och bara fokus på sin sömnad och man träffar underbara mäniskor som är lika nördiga med sömnad som en annan. Åh, en sådan helg kan jag leva på en lång tid och det ger mycket inspiration till fortsatt sömnad när man kommer hem.Det var underbart väder när vi gav oss av, jag och min sykompis Marine på Älsklingsfrö. Naturen visade sin fantastiska sida och jag var tom tvungen att stanna bilen och fota dessa makalösa färger. En av dagarna kunde vi på kursen äta våran lunch ute trots att vi var en bit in i oktober, då solen värmde skönt.
Jag hann även med en löparrunda på lördagmorgonen. Jag hittade en lagom runda och man slås av naturens skönhet när man springer i skogen i morgonljus. På ett ställe sprang jag förbi Flämsjön där dimman låg över sjön. Åh, då får man verkligen stanna upp och notera och njuta av livet. 

 Vad jag sydde på kursen får jag visa i ett senare inlägg, det blev en BH och två trosor och inspirationen var hög när jag kom hem så det har blivit ytterligare underkläder efter det.Ha det gott så länge!


1 kommentar:

  1. Hej!

    Så roligt att du ”gav dig till känna” så att jag hittade hit till din fina blogg! Nu tror jag inte att jag skulle fixa att sy en BH, men för den som kan hantera en symaskin och ett tyg så förstår jag att det måste vara underbart att kunna göra själv och få perfekt passform. Jag sydde jättemycket förr, men någonstans blev det för mycket. Har dock funderat på att ta upp sömnaden igen eftersom jag älskar färgstarka klänningar och gärna skulle kunna vilja sy min favoritmodell själv :D

    Hoppas du får en fin helg!
    //Linda

    SvaraRadera