lördag 5 oktober 2013

Nygårdsanna

Bomull, siden, viscose och ull!

Bara en annan synörd kan nog förstå lyckan över att klappa tyger. Att då ha möjlighet att klappa tyger av allra finaste kvalité kan nog ge en lycka för en lång tid framöver. Igår var jag på utflykt till Nygårdsannas utförsäljning. En hel del fina kläder fanns det men jag koncentrerade ju mig naturligtvis av tygerna.
Med hem följde inte mindre än 14 olika tyger i underbart dova och härliga höstfärger, dimrosa, vinrött och petrol tillsammans med grå nyanser. Tygerna är tänkt att bli både blusar, kjolar, byxor och toppar. Jag vet inte vad jag skall börja med. ;-)

Men först skall det bli en löprunda, även om det inte riktigt lockar att ge sig ut i det grå vädret utanför fönstret. En go bastu lockar dock efteråt.


Ha en fortsatt go' helg!

2 kommentarer:

  1. Synd att man inte bor närmare, men skönt ändå för det är inte så att det är tomt hemma. Ska bli spännande att se vad du kommer att sy!

    SvaraRadera
  2. Men ååh så fina tyger! Jag har hört om deras utförsäljningar men inte lyckats pricka in att vara i Sverige när det pågår. Men jag har tyg så att jag klarar mig ett tag till. Tack för tipset om sjalen.

    SvaraRadera