lördag 12 oktober 2013

Höstkläder i mängd!

I helgen är jag på härligt inspirerande kurs på Flämslätt. Det är andra gången jag är med på Lisa Gustavsson kurs i BH-sömnad, det kommer bli fantastiskt roligt. Ikväll har vi mjukstartat med att sy oss var sina trosor och imorgon rivstartar vi med BH. Det är enormt svårt att bestämma sig för vilka av alla härliga spetsar och tyger man skall välja. Vad jag sydde förra gången kan du se här.Förövrigt har jag färdigställt min höstswap och fotat dem. Här nedan ser du ett collage av resultatet. En och annan ändring blev det men grunden är densamma. Jag är supernöjd med alla kläder och tycker jag höll planen rätt så bra ändå. En mer ingående presentation av var plagg kommer inom kort.

Nu är det dags att släcka så man orkar med en intensiv sydag imorgon.

God Natt!

2 kommentarer:

  1. Din höst-SWAP är jättesnygg. Du har fått ihop flera snygga outfits. Du kan inte vara annat än nöjd. Den grå klänning blev jättefin med de vinröda accessoarerna till.

    SvaraRadera
  2. Tack! Ja, jag är nöjd med swappen. Dessutom har jag ju sytt lite annat som även det passar ihop med swappen. Det känns bra att öppna garderoben på morgonen när man skall bestämma vad man skall ha på sig. ;-)

    SvaraRadera