lördag 27 oktober 2012

Spets inunderSom jag tidigare har nämt så var jag på kurs för att sy underkläder för några veckor sedan. Kursen var på Flämslätt där vi omgärdades av fantastisk natur, njöt av underbar mat och allra bäst hade kurs med Lisa på LG Sömnad. Lite barndomsvibbar fick jag då jag faktiskt var på lägerskola där. :-)Jag kan verkligen rekomendera denna kurs som gav enorm inspiration till både underkläder och annan sömnad. Jag kommer definitivt att gå kursen igen. :-) Lisa ger fantastisk handledning och man får även underbar hjälp med att justera mönster så man får en bra och välsittande bh.Under helgen så sydde jag bland annat detta härliga set med bh och trosa. Det var svårt att välja material då man verkligen kunde frossa i underbara tyger och vackra spetsar. Jag fastnade för den här vackra broderade lila spetsen och valde tyger utifrån den. Modellerna på både trosa och bh har Lisa hjälpt mig att modulera så de skall passa mig perfekt, vilket de verkligen gör.


Jag är så supernöjd med mina underkläder, ett riktigt lyxigt och exklusivt set som sitter helt perfekt. Efter kursen har jag blivit rejält inspirerera både med att sy vanliga kläder och underkläder. Maskinerna går varma nere i systugan för tillfället - så roligt!


material: Både tyg, spets och tillbehör är från LG Sömnad.

modeller: bh'n är "bh med vadd och kant nedtill och trosan är LG-trosan men båda har jag modulerat för att de skall passa mig bättre.

kommentar: vill ni sy underkläder - gå kursen!!!! Den är väl värd pengarna och jag tänker gå igen. Härligt ställe, fantastisk mat, underbar kursledare och möjlighet att träffa andra synördar - kan det bli bättre?

6 kommentarer:

 1. Vilket lyxigt och snyggt set du har sytt! Roligt att höra att du blev nöjd med din kurs. Det känns kul att kunna sprida smittan vidare ;-) Nu ser jag med spänning fram emot att se nästa snygga set. Själv knåpar jag ihop en svart BH för tillfället.

  SvaraRadera
 2. Jag håller också på med en svart. Påbörjade den på kursen men sedan har den blivit liggande då jag sytt kläder och en rosa bh emellan. Får ta tag i den igen för det saknas en svart i min garderob. :-) Det är grymt roligt med underkläder och allra roligast är nog när man får leka med fina färgglada spetsar. Har ju lite material liggande här hemma som skall bli fina underkläder. :-)

  SvaraRadera
 3. Vad snyggt! Kul att gå en kurs, skulle nog behövas för att jag skulle ta mig tid att sy något så snyggt till mig själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En kurs är värd pengarna mer än väl, jag tänker gå fler.

   Radera
 4. Fina saker! Jag sitter här och skall passa in spets på BH:n för första gången och din här får inspirera.

  SvaraRadera