onsdag 29 december 2010

I'm alive, God fortsättning och bevis.....

Oj, oj, oj! Julen kräver sin arbetsinsats och jag har inte ens hunnit hälften av vad jag vill/borde göra. Vi har inte ens något julpynt utan bara lite adventspynt och en julgran i vardagsrummet. Fast vi fick julfirande iallafall, det gick bra. Det gångna året har varit arbetskrävande med ett sommartugebygge i våras och ett garagebygge efter det och  slutet av året toppades av en sambo med avsliten hälsena. Då föll alla sysslor på mig såsom hämta och lämna Gabriel på dagis och sambon på arbetet (när han väl började arbeta), handla, städa, skotta snö osv. Jag hoppas att kommande år skall vara lite mindre arbetskrävande och framförallt lite mer strukturerat så det kommer att finnas tid för lite mer umgänge. Struktur är något vi kommer att behöva då jag flyttat mitt kontor så jag får 14 mil resa var dag istället för 5 mil. För att kompensera restiden så blir det lite mer hemarbete när inte dagarna är inplanerad med möten. Min förhoppning är att jobba hemifrån 1-2 dagar i veckan.



Nej, nu fortsätter jag istället med lite sömnadsrelaterat. Mina julmarknader gick mycket bra, även om resultatet minskade något ifrån förra året. Efter sista julmarknaden den 4-5 december så låg en hel del beställningar och väntade på att bli klara innan jul. Första beställningen som färdigställdes var en pyjamas till en marknadskollega. En enfärgad grön tröja med bruna detaljer såsom avig täcksöm och mudd, till detta ett par matchande muddisar i djungeljersey. Även byxorna fick bruna muddar i midja och benslut.

modell: pyjamaströja i nyfiQen Prunus och byxor i nyfiQen Vinca båda i stlk 110/116

material: grön jersey och djungeljersey från JnyDesign, brun mudd ifrån Stoff & Stil

att tänka på: sömnaden gick snabbt och enkelt, med lite nya EL-nålar i CoverPron så sydde den som en dröm.

2 kommentarer:

  1. Härligt att höra ifrån dig igen!
    Mysig pyjamas och coola namn du har på dina modeller.
    Kram och god fortsättning!

    SvaraRadera
  2. Vilka fina kläder du göt, vad duktig du är.
    Tack för din kommentar hos mig, det är så spännande att höra vilka planer alla har så här då ett nytt år tar vid, en bra tid för förändring.
    Jag hoppas att det kommer gå bra för dig med hemarbete/pendling.
    Stor Kram

    SvaraRadera